میـــــــکرو پـــــــروژه

بســـتری بــــرای ارائه اندیـــــــشه ها

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

سورس راه اندازی ال سی دی رنگی ۲۴۰ در ۳۲۰ (TFT COLOR LCD 240X320) کد L101

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
Loading...
امتیاز: بازدید: 8,280 ارسال شده توسط: admin سپتامبر - 29 - 2013 ۰ نظر

فیلم پروژه در یوتیوب

پروژه راه اندازی ال سی دی رنگی ۲۴۰ در ۳۲۰ :
راه اندازی بصورت ۱۶ بیتی بدون نیاز به هیچ قطعه دیگر
نوع ال سی دی استفاده شده ۲٫۸ اینچ یا ۳٫۲ اینچ با چیپست ILI9325 یا ILI9320
نوع میکروکنترلر استفاده شده atmega128a
کریستال ۱۱۰۵۹۲۰۰ هرتز
استفاده از ال ی دی به صورت ۱۶ بیتی به همراه ۵ پایه کنترلی
راه اندازی مموری کارت اس دی برای خواندن عکس با فرمت بی ام پی
سورس پروژه با بسکام بوده و دارای قابلیتهای زیر است (BASCOMAVR)
– روشن کردن پیکسل دلخواه با وارد کردن رنگ و مختصات عمودی و افقی
– کشیدن خط با وارد کردن مختصات ابتدا و انتها و رنگ آن
– کشیدن باکس تو خالی با وارد کردن مختصات ابتدا و انتهای آن
– کشیدن باکس تو پر با وارد کردن مختصات ابتدا و انتهای آن
– نوشتن متن به صورت ترنسپرنت و یا با بک کالر با وارد کردن مختصات شروع و رنگ قلم و زمینه یا بدون رنگ زمینه

در صورت نیاز به سورس این پروژه شامل نقشه پی سی بی ال سی دی و فایل راهنما و برنامه میکرو

با ایمیل من تماس بگیرید و یا فرم سفارش پروژه را پر کنید. maleki2005@gmail.com

سفارش پروژه

عکسهای بیشتری از پروژه:

به زودی سورس راه اندازی ال سی دی های گرافیکی رنگی با درایور SSD1963  در سایزهای مختلف از ۴٫۳ اینچ تا ۱۰ اینچ نیز با بسکام (BASCOMAVR) ارائه خواهد شد

Share

اندازه گیری ولتاژ و جریانها و بارگزاری خازنی بصورت اتوماتیک کد(A103)

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
Loading...
امتیاز: بازدید: 2,834 ارسال شده توسط: admin سپتامبر - 16 - 2013 ۰ نظر

در واقع این پروژه تکمیل شده و بهینه شده پروژه معرفی شده در صفحات قبل می باشد

در این پروژه مقادیر ولتاژها و جریانهای مربوط به فازهای برق ۲۲۰ ولت توسط میکروکنترلر معروف STM32F103  اندازه گیری شده و بصورت سریال تحویل یک میکروکنترلر دیگر میشود علت اینکه از دو میکرو در مدار استفاده شده برای سرعت پردازش بالاتر و بهینه تر شدن مدار بوده است کنترل قسمتهای مختلف سیستم را میکروکنترلر atmega64 بر عهده دارد. برای اندازه گیری ولتاژها از تقسیم مقاومتی و برای اندازه گیری جریانها از سنسورهای جریان اثر هال استفاده شده است. از یک نمایشگر گرافیکی با منوهای کاملا فارسی در این سیستم بهره گرفته شده است. در واقع یک سیستم بهینه که هم میتواند به صورت دستی و هم اتوماتیک کار کند به وجود آمده است. در زیر عکسهای بیشتری از این سیستم قابل مشاهده است. در این پروژه نیز از یک مموری کارت برای ثبت وقایع استفاده شده است.

هزینه انجام پروژه مشابه در حدود دو میلیون تومان

سفارش پروژه های مشابه

Share

ارسال و دریافت صدا با ماژولهای رادیویی NRF24L01 و NRF24L01+ کد(N101)

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
Loading...
امتیاز: بازدید: 17,100 ارسال شده توسط: admin سپتامبر - 10 - 2013 ۱۱ نظر

در این پروژه صوت از خروجی صوتی دستگاههای مختلف وارد ADC میکروکنترلر شده و توسط مبدل آنالوگ به دیجیتال میکرو نمونه برداری می شود. در داخل ماژول مخابراتی NRF24L01 به تعداد ۶ خط ارسال ۳۲ بایتی وجود دارد در این پروژه فقط از خط لوله Pipe0 بصورت ۳۲ بایتی استفاده شده است بطوریکه ۳۲ بایت اطلاعات صوت جمع شده و به یکباره در یک زمان خیلی کوتاه ارسال میشود و سپس در طرف گیرنده اطلاعات دریافت شده و روند تولید دوباره صدا صورت میگیرد در این میان اطلاعات جدید توسط اینتراپت دریافت شده و به محض اتمام تولید اطلاعات قبلی جایگزین میگردد و این روند ادامه می یابد. در طرف گیرنده اطلاعات توسط خروجی PWM میکروکنترلر و یک تقویت کننده به صوت تبدیل می شود کیفیت صدا در حد مطلوب می باشد. قابل ذکر است اگر در یک محیط تعداد زیادی از این ماژولها باشند بر روی هم هیچ اثری نمیگذارند و کانلهای متعددی برای تبادل بین آنها وجود دارد فرکانس هر کانال با کانال بعدی حدود ۱MHz تفاوت دارد البته با توجه به اینکه ماژول روی حالت ۲Mbps یا ۱Mbps یا ۲۵۰Kbps باشد فاصله فرکانسی میتواند تغییر کند مثلا در حالت ۲Mbps باید فاصله کانالها حدود ۲MHz باشد. راه اندازی و استفاده از این ماژولها خیلی راحت و آسان است و کاملا بدون نویز هستند (تقریبا شبیه WiFi). ولتاژ کاری این ماژولها ۳٫۳ ولت و برد مفید آنها ۱۰۰ متر برای ارسال دیتا و حدود ۵۰ متر برای صوت است. زیرا بادریت یا نرخ ارسال سریال باید برای صوت بالا باشد که این امر موجب کاهش برد ماژول می شود.

لینک فیلم آپلود شده در یوتیوب

سورس برنامه با بسکام و نقشه شماتیک و نقشه PCB با پروتل = ۲۰۰۰۰۰۰ ریال

یک جفت مدار مونتاژ شده برای انتقال صوت = ۲۰۰۰۰۰۰ ریال

کد پروژه = N101

همچنین یک نمونه ماژول NRF با خروجی تقویت شده نیز وارد بازار شده که با استفاده از آن میتوان صوت را تا مسافت ۵۰۰ متر ارسال کرد. قیمت ماژولهای NRF24L01-PA-LNA حدود ۴ برابر ماژولهای معمولی می باشد و یک آنتن نیز به خروجی آنها متصل میشود در زیر میتوانید نمونه آن را مشاهده کنید.

سفارش طراحی هر نوع مدار با ماژولهای مخابراتی NRF24L01 پذیرفته می شود

ایجاد بستر سریال به صورت بیسیم با ماژولهای رادیویی NRF24L01+

کنترل از راه دور با تعداد کانالها و برد بالا با NRF24L01-PA-LNA

اندازه گیری و کنترل کمیتهای مختلف از راه دور با NRF24L01-PA-LNA

و هزاران طرح و ایده دیگر با این ماژولها قابل پیاده سازی است

برای عملی کردن طرح و ایده خود تماس بگیرید

سفارش پروژه

Share

فیوز ارت (فیوز تشخیص مقاومت اهمی چاه ارت و فرمان قطع برق) F101

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
Loading...
امتیاز: بازدید: 7,287 ارسال شده توسط: admin سپتامبر - 7 - 2013 ۱ نظر

امروزه تمام سیستمهای محافظتی در برق صنعتی بر اساس مانیتور کردن اضافه بار در خط فاز عمل می­کنند. اما در بعضی سیستمها اتصال زمین مدار و کیفیت آن بسیار مهم است از جمله در مخازن سوخت بزرگ و محلهای تخلیه آن در صورت عدم اتصال ارت یا کیفیت پایین آن، خطرناک است در بازار سیستمی جهت کنترل این وضعیت وجود نداشته و شاهد حوادث ناگواری در مراکز تخلیه سوخت و گاز بوده ایم به همین جهت بر آن شدیم که سیستمی طراحی کنیم که قابلیت نمایش کیفیت اتصال زمین را داشته باشد و همچنین در صورت عدم اتصال صحیح زمین خط فاز یا پمپ تخلیه سوخت را قطع و اخطار صوتی را فعال نماید. نمایش اتصال زمین در نقاط مسکونی نیز بسیار مهم است در صورتیکه اتصال زمین لوازم خانگی بصورت صحیح عمل نکند ولتاژ القایی میتواند در بدنه تجهیزات باعث برق گرفتگی شود که متاسفانه فیوزهای رایج در این نوع برق گرفتگیها عمل نمیکنند و نیاز به فیوز ارت شدیدا احساس میشود. در بسیاری از خانه ها به علت وصل نشدن صحیح و یا عدم وجود سیم ارت بعضاً شاهد برق گرفتگی و بروز آتش سوزی هستیم. این فیوز همانند یک فیوز اضافه بار یا یک فیور اتصال کوتاه عمل میکند یعنی اگر سیم ارت قطع شود و یا چاه ارت خاصیت خود را از دست داده باشد این فیوز فرمان قطع برق را صادر خواهد کرد. 

برای تست وجود سیم ارت و یا سالم بودن چاه ارت وسایل و تجهیزاتی وجود دارد که فقط مهندسین ناظر ساختمان که از طرف نظام مهندسی ساختمان معرفی میشوند و همچنین مهندسین برق این نوع دستگاهها را در اختیار دارند و دستگاههای بسیار گرانقیمتی هستند و قابل نصب نیستند و فقط یک بار هنگام بازبینی ساختمان مورد استفاده قرار میگیرند. در این میان وجود دستگاهی که بتواند به محض قطعی در سیم ارت و یا از بین رفتن خاصیت چاه ارت یا بالا رفتن مقاومت اهمی چاه ارت همیشه و در همه حال در اختیار باشد و در داخل تابلو برق نصب شود عملا تا کنون وجود نداشته است و این اولین باری است که ما توانسته ایم این نوع فیوز را بوجود بیاوریم. با نصب این فیوز دیگر نگران برق گرفتگی با لمس بدنه لوازم برقی و نیز در مخازن سوخت نگران آتشسوزی نخواهید بود.

قیمت دستگاه = ۱۴۰۰۰۰۰ ریال

سفارش خرید


Share

دستگاه اندازه گیری و ارسال مقادیر تابلو برق با STM32F103 – کد پروژه(A102)

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
Loading...
امتیاز: بازدید: 3,639 ارسال شده توسط: admin سپتامبر - 3 - 2013 ۰ نظر

در این دستگاه از دو عدد میکروکنترلر در کنار هم استفاده شده است. میکرو اولی که در قسمت زیر فیبر به چشم میخورد از نوع آرم به شماره STM32F103RE می باشد که وظیفه اندازه گیری ۶ عدد جریان و همچنین دما و رطوبت و مقدار ولتاژ را بر عهده دارد. برای اندازه گیری جریانها از سنسورهای اثر حال سری ASC استفاده شده است. برای اینکه میکرو آرم بتواند به راحتی کار اندازه گیری را انجام دهد برای انجام کارهای دیگر دستگاه که باید با کامپیوتر و یا دیگر دستگاهها ارتباط تنگاتنگ داشته باشد از یک میکروکنترلر AVR هم در مدار استفاده گردید است که در قسمت بالای فیبر به چشم میخورد. بر روی برد ۶ عدد خروجی برای فرمان به رله ها نیز در نظر گرفته شده است. همچنین یک پورت پروگرامر jlink برای ARM و یک پورت پروگرام ISP برای AVR نیز تعبیه شده است. ورودی ها و خروجیهای ارتباطی مدار از نوع RS485 می باشند. همچنین در کنار مدار یک نمایشگر سونسگمنت نیز وجود دارد که با پورت سریال به برد اصلی وصل است و با شستی روی نمایشگر میتوان هر کدام از کانالهای مربوط به جریانها و یا رطوبت و ولتاژ و دما را مشاهده نمود. در زیر عکسهای دیگری از مدار و سنسورها و نمایشگر مربوطه قابل مشاهده است.

      

        

سورس این پروژه به دلیل طراحی اختصاصی به شخص دیگر ، ارائه نمیشود ولی در صورت نیاز به پروژه های مشابه لطفا طرح و ایده خود را با ما در میان بگذارید

سفارش پروژه های مشابه

Share

مبدل آنالوگ به دیجیتال ۱۶ کاناله با دقت ۱۲ بیت با ARM – کدپروژه (A101)

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
Loading...
امتیاز: بازدید: 3,628 ارسال شده توسط: admin سپتامبر - 3 - 2013 ۰ نظر

در این پروژه از میکروکنترلر STM32F103RB که یک میکروکنترلر ARM7 از نوع  cortex M3 می باشد بهره گرفته ایم. برای برنامه نویسی از کامپایلر قدرتمند mikroC for ARM  استفاده شده است. این میکروکنترلر دارای ۱۶ کانال ورودی آنالوگ به دیجیتال و دقت ۱۲ بیتی است. دقت نمونه برداری آی سی در حدود یک میلیون نمونه در ثانیه میباشد. در این پروژه اطلاعات ۱۶ کانال توسط میکرو خوانده شده و از طریق پورت سریال ارسال می گردد. اطلاعات ارسال شده بصورت تفکیک شده شبیه اطلاعات جی پی اس می باشد و به راحتی توسط یک کامپیوتر یا میکروکنترلر دیگر قابل شناسایی است. بر روی ماژول یک میکروسوئیچ برای تعیین حالت AC و DC وجود دارد در حالت AC میکرو کنترلر لحظه به لحظه از تمام کانالها نمونه برداری کرده و روی پورت سریال قرار میدهد. در حالت DC مقدار ولتاژ پیک و یا ماکزیمم سیگنال ورودی را پیدا کرده و روی پورت سریال قرار میدهد.

سورس نقشه فیبر مدارچاپی +  برنامه سی با mikroc  کامپایلر = ۳۰۰۰۰۰۰ ریال

مدار مونتاژ شده بدون سورس = ۱۵۰۰۰۰۰ ریال

کد پروژه = A101

سفارش پروژه

Share

خواندن از مموری کارت و نمایش محتویات بصورت بایت به بایت (M101)

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
Loading...
امتیاز: بازدید: 3,666 ارسال شده توسط: admin سپتامبر - 3 - 2013 ۰ نظر

 

با استفاده از این دستگاه میتوانید به راحتی تمام اطلاعات روی مموری کارت را بدون دخل و تصرف در آن بصورت بایت به بایت ببینید با تعمیم این پروژه میتوان مموری کارتهای غیر قابل کپی را به راحتی کپی نمود.

از قابلیتهای دستگاه نمایش بصورت انتخاب دستی حافظه و یا اتوماتیک که حافظه های خالی را سریع رد شده و فقط مقدار حافظه های پر را همراه با شماره سکتور نمایش میدهد

قیمت سورس برنامه بسکام و نقشه فیبر مدارچاپی = ۴۰۰۰۰۰۰ ریال

قیمت برد مونتاژ شده بدون سورس = ۱۰۰۰۰۰۰ ریال

کد پروژه M101

سفارش پروژه

Share

سیستم دزدگیر منزل حرفه ای بدون تلفن کننده (D101)

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
Loading...
امتیاز: بازدید: 6,048 ارسال شده توسط: admin سپتامبر - 3 - 2013 ۷ نظر

 

 امکانات و مشخصات:

– دارای ۴ زون با سیم 

– کنترل روشن و خاموش کردن دزدگیر با تلفن کننده معرفی شده در این سایت

– قابلیت تعریف حداکثر ۵۰ زون بیسیم

– بلندگوی داخلی

– دینگ دانگ قابل فعال و غیر فعال کردن

– دارای فرمان درب باز کن مستقل توسط ریموت

– هشدار قطع برق با تایمر قابل تنظیم

– مدار آژیر پرقدرت

– شارژ اتوماتیک باطری

– ریموت کنترل با قابلیت کد لرنینگ

– دارای مد فعال و نیمه فعال و خاموش

– دارای زون ۲۴ ساعته

– قابلیت لرنینگ ریموتهای بیسیم کد فیکس

– نمایشگر LED برای نمایش زون فعال شده و یا زون بیسیم و کارکرد مدار
قیمت مدار مونتاژ شده = ۲۰۰۰۰۰۰ ریال

قیمت سورس برنامه میکرو با بسکام + نقشه فیبر مدارچاپی + توضیخات کامل = ۸۰۰۰۰۰۰ ریال

کد پروژه = D101

سفارش پروژه

Share

تلفن کننده حرفه ای برای انواع دزدگیرها (C101)

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
Loading...
امتیاز: بازدید: 4,657 ارسال شده توسط: admin سپتامبر - 3 - 2013 ۲ نظر

قابلیتهای دستگاه:

۱- دارای ۲۰ حافظه شماره تلفن

۲- دارای آی سی ضبط و پخش صدا تا ۳۰ ثانیه

۳- دارای نمایشگر ال سی دی و صفحه کلبد

۴- دارای ورودی تریگر مثبت و منفی حساس با سطح و لبه

۵- کنترل از راه دور با ای سی ۸۸۷۰ برای روشن و خاموش کردن دزدگیر و یا هر وسیله دیگر از راه دور

۶- برای شماره گیری از آی سی معروف HT9200 استفاده شده که در بدترین شرایط و وجود نویز روی خط تلفن نیز قادر به شماره گیری میباشد

۷- قابلیت تنظیم دستگاه از طریق گوشی تلفن بدون نیاز به صفحه کلید اصلی دستگاه

 

قیمت سورس شامل نقشه فیبر مدارچاپی و برنامه میکروکنترلر مگا ۱۶ به زبان بیسیک = ۸۰۰۰۰۰۰ ریال

قیمت یک نمونه برد مونتاژ شده = ۲۵۰۰۰۰۰ ریال

کد پروژه = C101

سفارش پروژه

Share