میـــــــکرو پـــــــروژه

بســـتری بــــرای ارائه اندیـــــــشه ها

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube
کنترل ورود و خروج افراد با رمز ورود و ثبت شماره کاربر و زمان روی مموری کارت

کنترل ورود و خروج افراد

در این پروژه از یک نمایشگر کاراکتری ۱۶X2 و میکروکنترلر atmega8، میکروکنترلر atmega64 به همراه مموری کارت ، صفحه کلید ، آی سی ساعت DS1307 و آی سی حافظه ۲۴C32 استفاده شده است. قابلیتهای دستگاه عبارتند از:

۱- وارد کردن شماره ID برای هر کاربر

۲- تخصیص رمز کاربری برای کاربران بصورت جداگانه

۳- تنظیم ساعت و تاریخ

۴- قابلیت ثبت شماره کاربر همراه با تاریخ و ساعت روی حافظه جانبی EEPROM

۵- قابلیت انتقال داده ها از EEPROM به مموری کارت و ذخیره بصورت فایل متنی با قابلیت پرینت در کامپیوتر

این دستگاه می تواند با هزینه اندکی ساخته شده و در کارگاههای کوچک برای ثبت ورود و خروج افراد استفاده شود و یا به عنوان پروژه دانشجویی ارائه گردد در این پروژه دانشجو با برنامه نویسی و راه اندازی قطعاتی مانند نمایشگر کاراکتری، صفحه کلید، حافظه جانبی، آی سی ساعت آشنا می شود.

جهت تهیه سورس پروژه و یا طراحی و ساخت مداری همانند این مدار با ما تماس بگیرید

روشهای تماس می تواند با ارسال ایمیل به مدیر سایت و یا پر کردن فرم سفارش پروژه و یا فرم ارتباط با ما باشد.

 سفارش پروژه

عکسهای دیگری از پروژه

1

2

3

4

Share

تله متری بی سیم wireless telemetry (کد W102)

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
Loading...
امتیاز: بازدید: 4,746 ارسال شده توسط: admin مارس - 17 - 2015 ۲ نظر
تله متری بیسیم دو کانال

تله متری بیسیم دو کانال

سیستم تله متری بیسیم:

این نوع دستگاهها از دو قسمت فرستنده و گیرنده تشکیل شده اند. که هر قسمت قابلیت ارسال و دریافت را دارد. و دارای تعدادی ورودی و تعدادی خروجی هستند. با فعال شدن یک ورودی از دستگاه شماره ۱ اطلاعات بصورت بیسیم به دستگاه شماره ۲ ارسال شده و خروجی متناظر در دستگاه شماره ۲ فعال می شود خروجیها می تواند رله ای یا ترانزیستوری باشد. همچنین اگر یک ورودی در دستگاه شماره ۲ تحریک شود خروجی متناظر  در دستگاه شماره ۱ فعال خواهد شد. دستگاهها می توانند در فاصله چند کیلومتر از هم قرار بگیرند.

موارد کاریرد این سیستمها برای آبیاری مزارع از راه دور، برای کنترل از راه دور، ارسال اطلاعات دستگاه PLC به یک نمایشگر در فاصله دورتر و غیره

دستگاهی که در این بخش معرفی شده دارای دو ورودی و دو خروجی با قابلیت تنظیم فرکانس ارسال و دریافت از ۴۰۰ تا ۴۷۰ مگاهرتز بوده و نیز دارای ۱۲۱ نوع کد بندی ارسال و دریافت اطلاعات برای هر فرکانس می باشد و این قابلیت را فراهم می کند که در یک محیط به تعداد زیادی از این نوع دستگاهها بدون اینکه روی هم تاثیری داشته باشند استفاده شود. دستگاه با آنتن سر خود در مسافت ۳ کیلومتر در داخل فضای شهری و برد ۱۰ کیلومتر در حالت دید به دید بر روی پشت بام با آنتن سرخود تست شده است. در صورت استفاده از آنتنهای هوایی با db بالاتر و یا آنتن یاگی می توان به برد بالاتری دست یافت. با آنتن یاگی و توان ۱ وات می توان به برد حدود ۳۰ کیلومتر دست یافت.

 

سفارش پروژه

 

عکسهای بیشتری از دستگاه ساخته شده توسط میکروپروژه:

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

Share

کنترل از راه دور ۴ رله پیشرفته

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
Loading...
امتیاز: بازدید: 4,139 ارسال شده توسط: admin مارس - 17 - 2015 ۰ نظر
برد کنترل از راه دور 4 رله پیشرفته

برد کنترل از راه دور ۴ رله پیشرفته

ویژگیهای ۴ رله پیشرفته:

قابلیت برنامه ریزی با شستیها

قابلیت برنامه ریزی هر رله بطور مستقل

امکان تعریف ۴ مد مختلف برای رله ها

دارای ۴ رله با جریان دهی ۱۰ آمپر

قابلیت حفظ برنامه هنگام قطع برق

قابلیت کار با تمام ریموتهای کد لرن و کد فیکس موجود در بازار

 

مشخصات فنی:

تغذیه ورودی ۱۲ تا ۳۰ ولت AC/DC

خروجی رله ۱۰ آمپر ۲۲۰ ولت

دمای کار ۲۰- تا ۸۰+ درجه سانتیگراد

نوع ریموت تمام ریموت های کد لرن و کد فیکس موجود در بازار

ظرفیت حافظه ۸۰ عدد دکمه مستقل

ابعاد ۳ در ۹ در ۹٫۵ سانتیمتر

 

مدهای انتخابی دستگاه:

  • مد لحظه ای (Momentaly Mode)
  • مد فشاری (Push Mode)
  • مد حافظه دار (Latch Mode)
  • مد الاکلنگی (Toggle Mode)

 

توضیح عملکردهای انتخابی:

  • مد لحظه ای (Momentaly Mode)

در این مد با فشار دادن دکمه ریموت رله مربوطه به مدت ۱ ثانیه روشن و سپس خاموش می شود برای تعریف رله در این مد ابتدا توسط شستی S حالت مد را روی ۰۰ یعنی هر دو LED بالای شستی خاموش باشد گذاشته و سپس شستی L را فشار دهید تا LED بالای آن روشن شود، سپس رله ای را که می خواهید بصورت لحظه ای تعریف کنید شستی مربوط به آن رله را فشار داده و سپس یکی از دکمه های ریموت را فشار دهید. با این کار دکمه ریموت به آن رله و با مد انتخابی تنظیم خواهد شد.

  • مد فشاری (Push Mode)

در این مد تا زمانی که دکمه ریموت فشرده است رله مربوطه روشن و با رها کردن دکمه ریموت رله مربوطه خاموش می شود برای تعریف رله در این مد ابتدا توسط شستی S حالت مد را روی ۱۰ یعنی LED سمت راست بالای شستی خاموش و LED سمت چپ روشن باشد گذاشته و سپس شستی L را فشار دهید تا LED بالای آن روشن شود، سپس رله ای را که می خواهید بصورت فشاری تعریف کنید شستی مربوط به آن رله را فشار داده و سپس یکی از دکمه های ریموت را فشار دهید. با این کار دکمه ریموت به آن رله و با مد انتخابی تنظیم خواهد شد.

  • مد حافظه دار (Latch Mode)

در این مد با فشردن دکمه ریموت رله مربوطه روشن و با فشردن مجدد همان دکمه ریموت، رله مربوطه خاموش می شود برای تعریف رله در این مد ابتدا توسط شستی S حالت مد را روی ۰۱ یعنی LED سمت راست بالای شستی روشن و LED سمت چپ خاموش باشد گذاشته و سپس شستی L را فشار دهید تا LED بالای آن روشن شود، سپس رله ای را که می خواهید بصورت فشاری تعریف کنید شستی مربوط به آن رله را فشار داده و سپس یکی از دکمه های ریموت را فشار دهید. با این کار دکمه ریموت به آن رله و با مد انتخابی تنظیم خواهد شد.

  • مد الاکلنگی (Toggle Mode)

در این مد رله ۱ و ۲ باهم و رله ۳ و ۴ باهم بصورت الاکلنگی کار خواهند کرد. برای تعریف رله در این مد ابتدا توسط شستی S حالت مد را روی ۱۱ یعنی LED های بالای شستی S هر دو روشن و سپس شستی L را فشار دهید تا LED بالای آن روشن شود، سپس دکمه رله ۱ یا رله ۳ را فشار داده و سپس یکی از دکمه های ریموت را فشار دهید. با این کار دکمه ریموت به رله ۱و ۲ یا رله ۳ و ۴ ، و با مد انتخابی تنظیم خواهد شد.

 

پاک کردن حافظه:

برای اینکار شستی L را به مدت ۱۰ ثانیه نگه دارید بعد از ۵ ثانیه اول LED بالای شستی خاموش می شود و بعد از ۱۰ ثانیه با یک چشمک زدن پایان عملیات پاک کردن اعلام میشود.

 

توجه:

با انتخاب شستی ALL و سپس فشار دادن دکمه ریموت مد انتخابی برای راه اندازی هر ۴ تا رله اعمال می شود.

همچنین روشن و خاموش کردن رله ها با شستی های روی برد نیز امکان پذیر می باشد

 

 

سفارش پروژه

 

عکسهای بیشتری از برد کنترل از راه دور ۴ رله پیشرفته

remot2

remot3

remot4

Share

دستگاه اندازه گیری فشار هوای کمپروسور با قابلیت ارسال SMS (کد S107)

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
Loading...
امتیاز: بازدید: 3,753 ارسال شده توسط: admin فوریه - 18 - 2015 ۰ نظر

 

دستگاه اندازه گیری و نمایش فشار هوای کمپروسور

دستگاه اندازه گیری و نمایش فشار هوای کمپروسور

در این پروژه با استفاده از یک سنسور فشار که به یک کمپروسور ۸ بار وصل شده است میخواهیم فشار هوای داخل مخزن کمپروسور را اندازه گیری کرده و نمایش دهیم همچنین دستگاه این قابلیت را دارد که در صورت افزایش یا کاهش میزان فشار هوای داخل مخزن یک SMS به شماره موبایل تنظیم شده ارسال کند. این نوع سنسورهای فشار دارای خروجی ۴ تا ۲۰ میلی آمپر هستند که ما در این پروژه خروجی جریان را به ولتاژ تبدیل کرده و توسط مبدل آنالوگ به دیجیتال میکروکنترلر AVR آن می خوانیم. کالیبره کردن دستگاه نیز به دو روش می تواند انجام گیرد روش اول استفاده از دفترچه راهنمای سنسور می باشد که در آن میزان جریان خروجی با یک مقاومت مشخص برای هر واحد فشار هوا Bar توضیح داده شده است. روش دوم استفاده از یک نمایشگر آنالوگ یا دیجیتال فشار هوا است که همزمان به همان کمپروسور متصل می شود و اعداد دیجیتالی میکروکنترلر با میزان فشار هوای واقعی مقایسه شده و با یک تبدیل بازه و با فرمولهای ریاضی به راحتی می توان دستگاه را کالیبره کرد.

در این پروژه میزان دقت نمایش یک دهم بار می باشد

سفارش پروژه و یا پروژه های مشابه

عکسهای دیگری از دستگاه

BAR5

BAR3

BAR1

BAR3

Share

واکی تاکی تک کانال UHF برد بالا با تشخیص صدا و ارسال اتوماتیک(کد T103)

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
Loading...
امتیاز: بازدید: 22,811 ارسال شده توسط: admin فوریه - 16 - 2015 ۴ نظر

در این پروژه با استفاده از ماژولهای رادیویی UHF با توان خروجی یک وات (برای تهیه این ماژول می توانید به فروشگاه سایت مراجعه کنید shop.microprojects.ir) دستگاه واکی تاکی برد بالا طراحی و ساخته ایم. دستگاه دارای دو حالت دستی و اتوماتیک می باشد در حالت دستی با فشردن یک شستی صحبت می کنیم و در حالت عادی دستگاه آماده دریافت است. برای جلوگیری از هرگونه صوت و خشخش مدار دارای تشخیص سیگنال رمزگذاری شده ارسالی از دستگاه دوم است و به محض دریافت سیگنال صحیح، خروجی صوتی فعال می شود. در قسمت خروجی صوتی از آی سی معروف و با کیفیت TDA2003 برای آمپلی فایر استفاده شده که درای صدای فوق العاده با کیفیت و صافی است. همچنین دارای ولوم تنظیم حجم صدا نیز می باشد. در حالت اتوماتیک نیز از خروجی میکروفن به ورودی آنالوگ به دیجیتال میکروکنترلر وصل شده و میکرو سیگنال صحبت را تشخیص می دهد و بدون نیاز به فشردن شستی با شروع مکالمه دستگاه روشن شده و شروع به ارسال می کند.(مناسب برای اپراتورهای بیسیم در کارخانجات و سازمانها و امور نقلیه و غیره) برای تشخیص و حساسیت بلندی صدا نیز بک ولوم تنظیم در نظر گرفته شده است. برای توان خروجی فرستنده نیز یک جامپر در نظر گرفته شده که قابلیت انتخاب نیم وات و یک وات وجود دارد. این فرستنده در حالت توان یک وات ۰٫۴۵ آمپر و در حالت نیم وات ۰٫۲ آمپر جریان کشی دارد. برد فرستنده در داخل شهر و فضای کاملا بسته حدود ۱ تا ۱٫۵ کیلومتر و در حالت دید به دید حدود ۱۰ کیلومتر می باشد.

سفارش پروژه و یا پروژه های مشابه

در زیر میتوانید عکسهای بیشتری از این پروژه ملاحظه کنید.

Share

ارسال و دریافت دما با برد چند کیلومتر با ماژولهای مخابراتی جدید (کد T102)

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
Loading...
امتیاز: بازدید: 3,762 ارسال شده توسط: admin سپتامبر - 15 - 2014 ۰ نظر

با استفاده از ماژولهای مخابراتی جدید که چندی پیش توسط همین سایت (میکرو پروژه) معرفی شد اقدام به ساخت یک فرستنده و گیرنده دیتا نمودیم. در این پروژه دما توسط سنسور DS1820 که یک چیپ دقیق برای اندازه گیری دما می باشد توسط میکرو AVR خوانده شده و توسط ماژول مخابراتی ارسال می گردد مسافت ارسال در این پروژه در حالت دید به دید حدود ۱۰ کیلومتر می باشد و در داخل شهر و فضای کاملا مسکونی و آپارتمانی حدود یک و نیم کیلومتر برد موثر دارد. در قسمت گیرنده نیز توسط یکی دیگر از ماژولها اطلاعات دریافت شده و توسط میکرو پردازش و بر روی ال سی دی نمایش داده میشود.

برای دریافت اطلاعات بیشتر و سفارش پروژه های مشابه لطفا از طریق فرم سفارش پروژه و یا ارتباط با ما اقدام فرمایید.

عکسهای دیگری از پروژه:

 

 

Share

طراحی انواع پروژه ها با ال سی دی رنگی ۷ اینچ همراه با تاچ اسکرین

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
Loading...
امتیاز: بازدید: 11,156 ارسال شده توسط: admin آگوست - 25 - 2014 ۱۳ نظر

 

بدینوسیله وب سایت میــکرو پــروژه آمادگی خود را برای انجام پروژه با ال سی دی های رنگی در سایزهای ۷ تا ۱۴ اینچ اعلام میکند. این ال سی دی ها دارای صفحه نمایش لمسی بسیار حساس و دقیق بوده و کاملا صنعتی می باشند و برای پروژه های صنعتی و محیطهای صنعتی بسیار مناسب هستند. این ال سی دی قابلیت اتصال به هر نوع میکروکنترلر را دارد . بسیاری از مهندسین با برنامه نویسی PLC و مونیتورینگ PLC با HMI آشنایی دارند . HMI یا  Human Manual Interface  مونیتورهایی همراه با تاچ اسکرین یا همان صفحه لمسی هستند که در محیطهای صنعتی بر روی تابلوهای برق کنار PLC ها بکار می روند و کلاس کاری بالا، تعمیرات و نگهداری راحت، به حداقل رساندن سیم کشی داخل تابلو و کلی امکانات و تکنولوژی جدید برای استفاده کننده  به همراه دارند. ال سی دی  معرفی شده نیز دقیقا شبیه HMI است ولی برای استفاده در کنار انواع میکروکنترلرها می باشد. شما به راحتی میتوانید به جای PLC از میکروکنترلر و این LCD در تابلو برق و پروژه های صنعتی استفاده کنید و هزینه را پایین بیاورید قیمت این نوع ال سی دی ها حدود یک سوم تا نصف قیمت یک HMI با سایز یکسان می باشد.

وب سایت میکروپروژه در صورت نیاز مشتریان واردات این نوع ال سی دی ها را پذیرا می باشد برای کسب اطلاعات بیشتر و یا سفارش کالا با مدیر وبسایت تماس بگیرید

ارتباط با ما

 

عکسهای دیگری از این LCD

 

Share

روشن و خاموش شدن چراغهای خودرو با نور محیط ۳ کاناله (کد A104)

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
Loading...
امتیاز: بازدید: 6,254 ارسال شده توسط: admin می - 3 - 2014 ۳ نظر

بسیاری از خودروهای پیشرفته امروزی دارای سنسور روشن شدن اتوماتیک چراغهای جلو با کم شدن نور محیط هستند. این قابلیت کمک میکند تا هنگام کم شدن نور محیط چراغها بطور اتوماتیک روشن شده و وسیله مقابل را از وجود خودرو آگاه کند تا از تصادفات جلوگیری شود و یا هنگام وارد شدن به یک تونل تاریک چراغها بطور اتوماتیک روشن و هنگام خارج شدن اتوماتیک خاموش می شوند. اغلب ما دوست داریم چنین وسیله ای بر روی خودرو خودمان داشته باشیم.به همین منظور اقدام به ساخت این پروژه کردیم.

در این پروژه از یک فتوسل یا مقاومت نوری برای تشخیص میزان نور و از مدارات آنالوگ و آپ امپ و ترانزیستور برای قطع و وصل رله ها و تایمر استفاده شده است. دستگاه دارای ۳ درجه تنظیم می باشد و بصورت کاملا حرفه ای طراحی شده است بطوری که دارای ۶ عدد رله مجزا برای ۳ مرحله می باشد و سیم مشترک رله ها قابلیت اتصال به مثبت یا زمین را دارد. و برای هر کدام از چراغهای چپ و راست رله جداگانه تعبیه شده است.

با تظیم صحیح و اتصال به چراغهای کوچک و پروژکتور جلو و چراغهای نور پایین جلو با تاریک شدن هوا هر کدام یکی یکی وارد مدار خواهند شد.

نصب دستگاه در کمترین زمان ممکن حتی توسط خود فرد مبتدی قابل انجام است.

سفارش پروژه

عکسهای دیگری از دستگاه:

Share

دستگاه بخور یا بخار آب سرد صنعتی (کد W101)

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
Loading...
امتیاز: بازدید: 14,609 ارسال شده توسط: admin می - 3 - 2014 ۳ نظر

اول توضیحاتی در مورد بخار آب سرد و کاربرد آن ارائه میکنم:

در فصولی که عمدتا در هوا گرد و غبار پراکنده است، برای جلوگیری از انتشار ویروس‌ها و میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا از بخور استفاده می شود. زمانی که فرد نیاز به مرطوب کردن راه هوایی دارد یا دچار چسبندگی راه هوایی شده و یا در دفع خلط با مشکل مواجهه است، استفاده از بخور، کمک‌ کننده است.
دستگاه‌های بخور معمولا به دو نوع سرد و گرم تقسیم می‌شوند.
۱-بخور گرم
از دستگاه‌های بخور گرم معمولا در هوای سرد استفاده می‌شود. اگر تنها برای مرطوب شدن هوا از بخور استفاده می‌کنیم بهتر است گرم باشد، چون در تسکین گرفتگی بینی و عفونت‌های مجاری تنفسی و همچنین کاهش شدت و درد سرفه‌های خشک مفید است. بخور گرم برای کسانی بیشتر مورد استفاده است که دچار التهاب راه تنفسی فوقانی نیستند. امکان افزودن مواد ضدعفونی کننده گیاهی و خوشبوکننده به بسیاری از آنها وجود دارد. این دستگاه ها معایبی هم دارند، مثلا مصرف انرژی برق در آنها بالاست و احتمال سوختگی با بخار داغ یا آب داخل مخزن وجود دارد.
۲-بخور سرد
 معمولا به مبتلایان بیماری های آسم، آلرژی و سینوزیت، استفاده از دستگاه های بخور سرد توصیه می شود. بیمارانی که التهاب حاد مجاری تنفسی فوقانی دارند، مثل وقتی که کودکی دچار بیماری کروپ (خروسک) شده، می‌توان از بخار سرد استفاده کرد تا بیماری تشدید نشود.
از بخور سرد معمولاً در فصل تابستان استفاده می‌شود. این دستگاه‌های بخور سریعتر از نوع گرم عمل می‌کنند و مصرف انرژی برق در آنها کمتر است و از آنجایی که بخار آنها سرد است خطر سوختگی (به‌ویژه برای خردسالان) ایجاد نمی‌کنند.
از ویژگی های مثبت دستگاه بخور سرد، حذف باکتری ها و ویروس ها (سرماخوردگی و…)، تامین رطوبت محیط بدون افزایش دما، کاهش استرس، احساس طراوت و شادابی و حساسیت نداشتن به نوسانات برق است.
معمولا به مبتلایان بیماری های آسم، آلرژی و سینوزیت، استفاده از دستگاه های بخور سرد توصیه می شود.

و اما مشخصات پروژه ما:

در این پروژه از پیزو با فرکانس رزنانس ۱٫۷ مگاهرتز و یک ترانزیستور پر قدرت و فرکانس بالا یک اسیلاتور ساخته شده که در فرکانس تشدید پیزو کار میکند و باعث پراکنده شدن مولکولهای آب و ایجاد بخار می شود. به خاطر سنگین بودن بخار آب سرد تمایل دارد به طرف پایین حرکت کند که با استفاده از یک فن بخار به سمت مورد نظر هدایت می گردد. این نوع پیزوها با ولتاژ کاری ۴۰ تا ۱۵۰ ولت کار میکنند ولی آدابتورها و منابع تغذیه معمولا در این ولتاژها کمیاب هستند و باید سفارشی ساخته شوند به همین دلیل در این پروژه ما از یک مبدل ولتاژ DC به DC استفاده کردیم بطوریکه ولتاژ ۱۲ ولت DC را به ۴۵ ولت DC تبدیل کرده و سپس به مدار اسیلاتور متصل کردیم. در واقع تغذیه مدار می تواند حتی یک باطری ۱۲ ولت خشک باشد همانطور که در عکسها مشخص است با استفاده از یک باطری ۱۲ ولت ۴٫۵ آمپرساعت مدار راه اندازی شده است. برای بالابردن ولتاژ نیز از یک اسیلاتور و یک ماسفت ثدرت به همراه یک سلف استفاده شده است.

همچنین مدار دارای میکروکنترلر برای کنترل زمان ایجاد بخار و کنترل روشن و خاموش کردن دستگاه همچنین قابلیت تشخیص وجود آب روی سنسور و خاموش شدن اتوماتیک هنگام اتمام آب می باشد. همچنین قابلیت تظیم شدت بخار تولید شده و قابلیت تنظیم دور فن هدایت کننده بخار نیز بر روی سیستم تعبیه شده است.

سفارش پروژه

عکسهای دیگری از دستگاه:

Share

دستگاه اعلام ایستگاه اتوبوس با GPS (کد G102)

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
Loading...
امتیاز: بازدید: 2,831 ارسال شده توسط: admin می - 3 - 2014 ۰ نظر

کاربرد این دستگاه در داخل اتوبوسهای داخل و یا خارج شهر می باشد. سیستم دارای یک GPS می باشد که میتواند طول و عرض جغرافیایی را از روی آن استخراج کند سپس با مختصات ایستگاهها که روی مموری کارت قرار گرفته مقایسه میشود و فاصله لحظه به لحظه محاسبه میگردد. یک مموری کارت دیگر نیز که فایلهای صوتی نام ایستگاهها بر روی ان است. در صورتیکه اتوبوس به ایستگاه نزدیک شود و به فاصله مورد نظر که از طریق مموری کارت قابل تنظیم است برسد نام ایستگاه اعلام شده و همچنین نام ایستگاه بعدی نیز اعلام میگردد. همچنین سیستم قابلیت تشخیص مسیر رفت و برگشت را دارد و از روی آن نام ایستگاه بعدی اعلام میشود. خروجی صوتی میکرو توسط آی سی TDA2005 به اندازه ۲۰W تقویت میشود. همچنین بر روی برد از ۳ عدد رله نیز استفاده شده که یکی وظیفه برقدار کردن آی سی آمپلی فایر را هنگام پخش فایل صوتی بر عهده دارد این بدین منظور انجام میگیرد تا آی سی آمپلی فایر بدون دلیل روشن نباشد تا از ایجاد حرارت زیاد جلوگیری شود. دو رله دیگر برای قطع سیستم صوتی اصلی و وصل صوت خروجی به بلندگوها تعبیه شده است.

سفارش پروژه

عکسهای دیگری از دستگاه:

Share