میـــــــکرو پـــــــروژه

بســـتری بــــرای ارائه اندیـــــــشه ها

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

دستگاه اندازه گیری تنش سازه های خرپایی

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
Loading...
امتیاز: بازدید: 5,935 ارسال شده توسط: admin نوامبر - 27 - 2011 ۰ نظر

مشخصات سخت افزار:

۱- اسکلت فلزی محکم قابل ساخت بصورت تمام استیل به سفارش مشتری
۲- قابـل اسـتفاده برای انواع سازه های خرپایی مانند سازه های ماکارونی در مقیاسهای مختلف
۳- دارای کنترلر مقدار نیروی وارده به سازه بر زمان
۴- دارای سـیستم تمـام اتومـاتیک و هــوشمند با قابـلیت ثبت مـقدار تنش ماکزیمم بطور اتوماتیک
۵- دارای نمایشگر دیجیتالی مقدار فشار بر روی ال سی دی
۶- دارای پورت خروجی RS485 همراه مبدل USB برای اتصال به کامپیوتر
۷- قابل استفاده برای انواع لــودسل(سنسور فشار) با قابلیت کـالیبراسیون از روی صفحه کلید دستگاه
۸- دارای جک با قدرت یک تُن و پمپ هیرولیک با قدرت حداکثر ۱۰۰ بار

مشخصات نرم افزار:
۱- امکان وارد کردی نام استاد و سرپرست و ۶ نفر از اعضای تیم به همراه یک عکس از تیم
۲- امکان وارد کردن مشخصات سازه مثل وزن و ارتـفاع
۳- قابلیت تعریف چند کاربر با رمز ورود متفاوت
۴- قابلیت چاپ لیست تیمها یا دانشجویان
۵- دریافت اطلاعات از پورت COM و USB
۶- معرفی دوره مسابقات یا امتحان همراه با تاریخ برگزاری
۷- قابلیت اختصاص تـیـمها یـا دانشجویان به دوره مسـابقات یا امـتحان بصورت دستی و یا راندوم
۸- قابلیت چاپ لـیـست دوره همراه با نـام تـیمها و سـرپرست تیم بـرای اطلاع رسانی
۹- قابلیت انتخاب نماهنگ هنگام برگزاری مسابقه
۱۰- دارای تایمر با شمارشگر معکوس برای آماده سازی سازه توسط تیم
۱۱- نمایش مقدار تنش لحظه ای و تنش ماکــزیمم هــمراه با نـمودار تنش بر حسب زمان هنگام برگزاری مسابقه
۱۲- ثــبت مــقدار ماکزیمم فـشـار تـحـمـل شده بـــرای تیم شرکت کننده بطور اتوماتیک
۱۳- ارائه راندمان تیم با در نظر گرفتن وزن سازه و مقدار تنش
۱۴- رتبه بندی تیمها بر حسب تنش و یا راندمان
۱۵- قابلیت چاپ نتایج مسابقه با در نظر گرفتن رتبه بندی
۱۶- قابلیت تهیه نسخه پشتیبان
۱۷- استفاده راحت و آسان
۱۸- قابلیت تخلیه اطلاعات ثبت شده قبلی

معرفی سازه ماکارونی:

ماکارونی جزء فرآورده های غذایی خمیری می باشد که از اختلاط آرد ( عمدتا آرد گندم ) و آب، تحت فشار شکل گرفته و تحت شـرایط خـاص خشک می گردد. در کشـورهای مختلف این دستـه از غذاهای خمیری به (Alimentary Pasta) ، ماکـارونی (Macaroni) و (Pasta) مــعروف است. در ایران این فـرآورده ها را به طور عمومی ماکارونی می نامند و در بیشتر کتابهای علمی از نـام متداول این فـرآورده ها یــعنی Pasta استفاده می گردد. این فرآورده ها را به طور کلی به دسته های توپر ، توخالی ، نواری یا غلتکی دسته بندی می نمایند. ماکارونی در اساس از دو عنصر آب و آرد (سمولینا) بوجود می آید و افزودنی های دیگر می تواند برای تهیه ماکارونی ویژه جهت بهبود طـعم و ظاهر و بالا بردن ارزش غذایی به آن اضافه گردد که در کسب مقاومت کشش و فشاری و مشخصات دیگر آن نقش بسزایی ایفا خواهند نمود. سازه های ماکارونی به سازه هایی اطلاق می شود که مصالح استفاده شده در آنها تنها ماکارونی و چسب می باشد ایـن سـازه ها در مقیـاس کوچکتر نسبت به سازه های واقعی طراحی و توسط ماکارونی و چسب ساخته می شوند و سپس مورد بارگذاری قرار می گیرند. در واقع این سازه ها به عنوان ماکت ساخته می شوند و سازه ای که بار بیشتری را تحمل می کند، موفق تر خواهد بود. پل( تحت بارگذاری یکنواخت ، متمرکز و متحرک و گسترده )، Tower Crain، طاق ، انواع قـاب های ساختمانی و ستـون های فشـاری، از جـمله رایج ترین سازه های ماکارونی می باشند. این عنصر سازه ای در برابر کشش و فشار (اگر طول آن کوتاه باشد و دچار کمانش نگردد ) مقاومت خوبی از خود نشان می دهد، ولی مقاومت آن در برابر خمش بسیار کم است. به همین علت باید تا حد امکان سعی نمود تا سازه ها به گونه ای طراحی شوند که اعضای آن کمترین خـمش ممکن را تحمل نمایند. در واقع هدف در بهینه سازی سازه، خمش و وزن سازه می باشد. یعنی سازه ها باید به گونه ای طـرح شـوند که کمتـرین خمش در آنها به وجود آید و در عین حال با کمترین وزن بیشترین مقاومت را از خود نشان دهند.

سفارش خرید دستگاه


Share

نظرات بسته شده است.